Diamantové maľovanie zábava pre všetkých, ktorí radi tvoria

Ak si potrebujete oddýchnuť alebo vonku prší, vyskúšajte maľovanie diamantmi, ktoré na dlhé hodiny prebudí vašu fantáziu a kreativitu. Po dokončení diela vám poslúži ako skvelá dekorácia do domácnosti alebo darček.

Maľovanie diamantov alebo diamantová maľba je príjemná tvorivá činnosť, ktorá účinne zaženie nudu, zvýši koncentráciu a zaženie myšlienky plné každodenných starostí. So správnym vybavením sa môžete vydať po trblietavej ceste plnej malých plastových diamantov, ktoré vás dovedú až na koniec vytvorenia krásneho obrazu.

Diamantové maľovanie

Súprava na rezanie diamantov

Na diamantovanie sa nepoužívajú žiadne štetce ani farby. Môžete použiť špeciálne pero a vyrezať trblietavé farebné kamene v tvare diamantov, ktoré nádherne odrážajú svetlo. Pošleme vám súpravu vybavenú perom, diamantmi vo vrecúškach označených kódom, plátnom s predtlačeným farebným motívom, lepidlom na pripevnenie diamantov k peru, naberačkou na naberanie kameňov, plastovou miskou a ďalšími nástrojmi.

Diamantové maľovanie súprava

Diamantová maľba pre všetkých kreatívcov

Vašou úlohou bude namaľovať predtlačený motív na plátno všetkými diamantovými farbami, ktoré sú súčasťou vašej súpravy. Princíp je jednoduchý. Symboly na plátne spárujete s číslami diamantov na vreckách. Vďaka tomu ľahko zistíte, kam ktorý kameň patrí, a môžete sa s istotou pustiť do diamantovania. Pomocou pera umiestnite malé kamienky na lepiacu podložku a pod vašimi rukami sa objaví úžasná, trblietavá mozaika obrázkov.

Diamantový obrázok podľa vlastnej fantázie

Diamantovať môžete čokoľvek. Okrem pripravených motívov zvierat a postavičiek z kreslených filmov a komiksov a iných vzorov si môžete nechať vyrobiť originálne plátno z vlastných fotografií z dovolenky alebo večierka a zvečniť seba, svojich blízkych a svojho domáceho miláčika. Záleží len na vašej fantázii a kreativite. Pri maľovaní diamantovým perom vytvoríte obraz s trblietavým efektom, ktorý farbami nedosiahnete.

Maľovanie na stenu diamantom

Po dokončení maľovania diamantovým perom môžete hotový obraz zavesiť rovno na stenu vďaka drevenému rámu. Ak sa chcete len tešiť z ukladania kameňov, vyberte si sadu len s rolovaným plátnom, ktoré potom môžete uložiť do zbierky alebo niekomu darovať. Diamantová maľba vás doslova pohltí a nebudete od nej chcieť ani na chvíľu odtrhnúť oči. Vymeňte sledovanie televízie za precvičovanie prstov a pozornosti pomocou techniky zvanej diamantová maľba.

Diamantové maľovanie podľa vlastnej fotografie

100 %