Veľkonočný VÝPREDAJ, získaj obraz ZADARMO v akcii 2+1 !!! Zostáva už iba
31.3.2024 23:59
!

Znamenie Býka a jeho tvorivosť - 21.4 - 21.5.

Hlavným rysom spoľahlivého a pokojného Býka je stálosť. Pokiaľ máte vo svojom okolí niekoho, kto sa narodil v tomto znamení zverokruhu, pozrite sa, ako pre neho vybrať správny darček. Pozrieme sa na charakteristiku znamenia, vhodné farby aj motívy.

Akí sú ľudia v znamení Býka

Hlavnou charakteristikou Býka je jeho stálosť, spoľahlivosť, rozvážnosť a pokojná povaha. Toto znamenie spojené so živlom zeme, stojí pevne nohami na zemi a len tak ho niečo nevyvedie z miery. Má rád pohodu a teplo domova. Keď ho niečo rozhodí, razom sa z neho stane zúrivý býk. Pracovitý a cieľavedomý Býk vie prevziať zodpovednosť. Je puntičkár aj pôžitkár vyžívajúci si v luxuse, originálnych veciach a umeleckých dielach.

Býk a jeho kreativita

Pracovitosť, cieľavedomosť, spoľahlivosť a schopnosť prevziať zodpovednosť predurčuje Býka k tomu, aby neodchádzal od nedokončenej práce. Niekedy pracuje do úmoru, zanedbáva odpočinok a má sklony k workoholizmu. Je len na vás, či mu obraz namaľujete a venujete mu už hotové dielo či, alebo mu darujete obraz nevymaľovaný. Jeho vlastnosti vám garantujú, že ho namaľuje a dokončí.

Býk a jeho farby

Prvé zemné jarné znamenie je spojené s farbami rozpuku prírody. Preto Býkom vyhovujú všetky odtiene zelenej, od svetlej až po najtemnejšiu zelenočiernu. Na dodanie energie sú vhodné všetky odtiene červenej vrátane tmavočervenej. Na upokojenie mysle mu prospeje hnedá a šedivá. Býk je spojený s planétou Venuše a rád vládne. Úspešne sa bude cítiť s ružovou a bielou, ktoré podporujú ženskú silu.

Kvety, rastliny, príroda a zvieratá

Využite jeho vlastnosti, aby ste pre neho vybrali ten správny darček. Pracovitý Býk všetko doťahuje do konca as radosťou sa pustí do maľovania podľa čísel. Zobrazí zábavu, ktorá ho len tak nepustí. Stačí mu len vybrať správny motív do začiatku. Znamenie zeme je spojené s prírodou, flórou i faunou, drevom, kožou, kvetmi i citrusmi. Čo napríklad rohatý Angus, ktorý podporí jeho prirodzenú silu? Venujte mu to, čo ho charakterizuje.

Ženy, anjeli aj tanečnice

Muži Býci sa vyžívajú v luxuse a umeleckých predmetoch. Skroťte ich energiu pod krídlami anjelov, venujte im pokoj Budhu alebo tajuplný úsmev Mony Lisy. Inšpirujte ich motívom baletiek a tanečníc, alebo krásnymi ženami rafinovane skrývajúcimi svoju krásu pod krempou klobúka či pod dáždnikom. Žena v Býkovi má rada umenie a vždy je za dokonalú dámu. Určite ocenia obraz Audrey Hepburn aj Marilyn Monroe.

Pre milovníkov umenia

Býci vás mnohokrát oslnia svojimi znalosťami v oblasti umenia, preto sa nebojte poobzerať v tejto sekcii. Zaujať ich môže napríklad expresionizmus plný abstrakcie, emócií, vášne a silných tém. Vyberte napríklad obraz svetových umelcov, ktorý namaľoval napríklad Vincent van Gogh, ako je Hviezdna noc. Zaujmú ho aj ohnivé Slnečnice. Dokážete tak Baranom, že vám na nich naozaj záleží a chcete podporiť ich kreativitu, ktorú bezhranične obdivujete.

100 %