Veľkonočný VÝPREDAJ, získaj obraz ZADARMO v akcii 2+1 !!! Zostáva už iba
31.3.2024 23:59
!

Poznáte maľovanie diamantmi?

Chceli by ste svoje výnimočné spomienky premeniť na krásny obraz? Skúste si ho vytvoriť sami pomocou diamantovej maľby. Na maľovanie touto metódou nepotrebujete farby, vodu ani štetec. Pripravíme pre vás stovky malých diamantov a nástrojov.

Vyskúšajte si relaxáciu so špeciálnou súpravou na maľovanie diamantmi vyrobenou na mieru a premeňte svoje najkrajšie zážitky na nádherné mozaiky z trblietavých kamienkov podobných diamantom. Touto technikou si môžete vyskúšať maľovanie diamantov z vlastných fotografií, nielen z našich pripravených motívov.

 

Diamantové maľovanie podľa vlastnej fotografie.

Maľujte podľa čísel a vyskúšajte si novú činnosť

Vytvorte si maľbu diamantov na základe vlastnej fotografie. Stačí ju nahrať a poslať nám ju v objednávke a my vám vyrobíme vlastnú sadu DIY plnú trblietavých diamantov. S diamantovou maľbou si môžete sami vytvoriť krásny obraz pre svojich blízkych alebo si na stenách vytvoriť galériu plnú najkrajších okamihov vášho života. Diamantová maľba podľa vlastnej fotografie je skvelý darček k narodeninám, sviatku, Vianociam, svadbe a výročiu. Môžete darovať hotový obraz plný diamantov alebo predlohu.

 

Diamantový obraz podľa vlastnej fotografie

Ako postupovať pri objednávke takéhoto obrazu? Vyberte si fotografiu, z ktorej chcete mať vytvorený diamantový obraz so šablónou. Vyberte si požadovanú veľkosť budúceho obrazu. Potom si vyberte, či chcete plátno natiahnuť priamo na vnútorný rám. Nahrajte vybranú fotografiu do objednávky a odošlite nám objednávku z nákupného košíka. Pripravíme vám grafický návrh budúceho obrazu a zašleme vám ho na schválenie. Potom pristúpime k výrobe a zašleme vám návrh a diamanty.

Čo je súčasťou balenia diamantovanie podľa čísel

V balení nájdete plátno so symbolmi pokryté lepiacou hmotou, na ktoré budete postupne umiestňovať diamanty. Balenie bude obsahovať aj vrecúška s farebnými diamantmi namiešanými presne na mieru vášho obrazu. Nájdete tu aj sadu nástrojov, ako je plastová miska na naberanie diamantov, diamantové pero a vosk. Priložili sme grafiku maľovania diamantov s podrobnými pokynmi, aby bolo vytvorenie vášho obrazu jednoduché.

Diamantové maľovanie súprava

Ako vytvoriť diamant podľa čísel z vlastnej fotografie

Poslali ste nám vhodnú fotografiu, z ktorej sme vám vyrobili diamantové plátno s číslami na diamantovanie, a už máte zásielku doma? Teraz sa pozrieme na to, ako postupovať pri diamantovaní obrazu z vlastnej fotografie.

Ako postupovať pri diamantovaní obrazu

Jednotlivé čísla na plátne porovnajte so zodpovedajúcim symbolom na vrecúškach s farebnými kameňmi. Plátno, ktoré vám zašleme, obsahuje predtlačenú farebnú predlohu so symbolmi, ktorá len čaká na to, aby ste postupne vyplnili jednotlivé oblasti trblietavými diamantmi z vašej novej sady. Podľa grafickej predlohy na maľovanie diamantov to ľahko urobíte pomocou zaslaných podrobných pokynov a ľahko vytvoríte svoj obraz. Stačí postupovať podľa pokynov krok za krokom.

Diamantové maľovanie podľa vlastnej fotografie

Rozdelenie oblasti obrazu

Obraz je starostlivo rozdelený do miniatúrnych políčok označených symbolmi čísel a písmen. Na vrecúškach s trblietavými kamienkami nájdete vždy rovnaké čísla a písmená. Vďaka tomu ľahko zistíte, kam presne diamant patrí. Vďaka jednoduchému návodu a postupu si každý môže zostaviť vlastnú trblietavú mozaiku. Môžete byť začiatočník bez umeleckých skúseností, dieťa alebo senior. Maľovanie diamantov je úžasná zábava, pri ktorej vznikajú úžasné umelecké diela. Obraz si potom môžete zavesiť na stenu a obdivovať hotové dielo. Neváhajte a postupne si z fotografií vytvorte malú galériu diamantových obrazov vlastnej výroby.

Prečo sa venovať maľovaniu diamantov

Tvorbou sa ľahko zbavíte stresu a úzkosti, rozviniete svoju kreativitu, popustíte uzdu fantázii, posilníte koncentráciu a trpezlivosť, zabavíte sa a oddýchnete si. Nepotrebujete žiadne predchádzajúce skúsenosti s tvorbou obrazov. Diamantovému umeniu sa môžete venovať sami, ale je to aj skvelá rodinná aktivita. Pri spoločnom diamantovaní obrazu môžete stráviť príjemné popoludnie alebo krásny večer s blízkymi. Okrem toho je diamantový obraz aj skvelým darčekom pre vašich blízkych. Osobné potešenie s originálnym nápadom bude mať úspech pri každej príležitosti.

Diamantové maľovanie

100 %