Veľkonočný VÝPREDAJ, získaj obraz ZADARMO v akcii 2+1 !!! Zostáva už iba
31.3.2024 23:59
!

Maľovanie podľa čísel pre deti

Maľovanie podľa čísel pre deti

Maľovanie podľa čísel pre deti je zaujímavým a vzrušujúcim umením. Môžu maľovať to, čo majú radi a oddýchnuť si od každodennej rutiny. Podporte ich vývoj maľovaním.   

Na rozdiel od iných typov maľby nepotrebujete pre maľovanie podľa čísel žiadne umelecké skúsenosti ani znalosti. Všetok je pripravené aj pre úplných laikov. S vopred pripravenými očíslovanými plôškami na plátne a namiešanými farbami môžete bez námahy vytvárať majstrovské diela. Súpravy obsahujú pokyny a očíslované tégliky s farbami, vďaka ktorým je maľovanie ľahké aj pre malých umelcov.

Detská maľba pomáha prekonať ťažké časy

Maľovanie podľa čísel je pre deti jednoduché, zábavné a vzrušujúce umenie pre všetkých. Navyše je fyzicky a psychicky zdraviu prospešné. Maľovanie obrázkov podľa čísel pomáha dostať sa z ťažkých situácií a zmierniť stres. Skúste sa z toho „vymaľovať“.  Tento spôsob maľovania s deťmi je spôsob, ako riešiť emocionálne problémy a mať situáciu pod kontrolou. Spoločná práca pomáha sústrediť duševnú energiu na podniknutie krokov na dosiahnutie dlhodobého riešenia mnohých problémov.

Maľovanie rieši problémy dôležité pre rast detí

Zdieľaná radosť je dvojnásobná a zdieľaná starosť je polovičná. Venujte deťom čas a obmedzte ich zapojenia do nesprávnej skupiny rovesníkov. Ukazujte im cestu, podporujte v nich kreativitu aj rozvoj jemnej motoriky. Keď so svojimi deťmi maľujete obraz podľa čísel, trávite s nimi čas, môžete sa s nimi rozprávať a dozvedieť sa čo ich frustruje, trápi a prečo sa cítia nechcené. Komunikácia tak môže plynúť úplne prirodzene.

Detská maľba pomáha znížiť stres dieťaťa

Aj deti sú náchylné na stres. Navyše ešte nemajú dobre vyvinuté mechanizmy na jeho zvládnutie. Zo stresu a životných skúšok môžete uniknúť maľovaním obrazu podľa čísel. Problém síce nezmizne, ale s pokojnou mysľou sa robia lepšie rozhodnutia. Deti môžu uniknúť do svojho imaginatívneho sveta a pomocou fantázie vytvoriť umelecké dielo. Maľovanie číslami umožňuje deťom relaxovať, meditovať a znížiť stres.

Nechajte deti rásť vďaka chybám

Deti, mladí aj dospelí robia rôzne chyby a pri maľovaní je to podobné. Rozliatie farby alebo zlé ťahy štetca učia sústredeniu, napravovaniu chýb a zdokonaľovaniu. Maľovanie podľa čísel naučí deti vykonávať úpravy a zlepšiť to, čo sa nepodarilo.  Ide o úžasný proces zdokonaľovania a učenia trpezlivosti. Maľovanie podľa čísel znižuje stres, podporuje zručnosti pri riešení problémov a vytvára atmosféru pre zábavu. Začnite maľovať podľa čísel so svojimi deťmi.

100 %