Obrazy s číslami ako vhodný darček

Naše obrazy s číslami sú skvelým tipom na darček

Maľovanie je skvelý spôsob relaxácie, rozvíjania kreativity a myslenia. Veľakrát sa totiž celý deň nezastavíme, sme vystresovaní, vyčerpaní a unavení. Akonáhle začneme tvoriť, spájať bodky do jedného celku a zapájať farby, získame pokoj a uvoľnenie. Navyše nás naplní úžasný pocit tvorenia a radosti z vlastnoručne vytvoreného diela.

Prečo maľovať podľa čísel

Maľovanie podľa čísel je skvelým variantom darčeka a formou relaxácie, pretože odstraňuje stres, ktorého sa dnes potrebuje zbaviť každý. Navyše nám pod rukami vzniká krásne umelecké dielo. Maľovanie nás učí trpezlivosť, podporuje kreativitu a zlepšuje schopnosti kreslenia. Hotový obraz si každý môže vystaviť alebo ho venovať.

A ak kupujete omaľovánky z bodiek ako darček, prinášame vám zopár hlavných indícií, podľa ktorých sa pri nákupe riadiť. Podľa nich ich vhodne vyberiete a potešíte svojich blízkych.

shutterstock_507976057

Maľujme to, čo milujeme

Na začiatku sa nám lepšie maľuje to, čo milujeme. Viete, čo má ten, komu chcete omaľovánky darovať, naozaj rád? Podľa toho svoj darček vyberajte. Milujú vaši blízki svojich zvieracích miláčikov, radi cestujú, obdivujú prírodu alebo radi vyrážajú do veľkých miest? Niekto miluje zvieratá alebo rastliny, iný ľudí alebo umenie. Vyberajte si ľahko v e-shope podľa vopred vybraných kategórii.

  • zvieratá
  • príroda
  • rastliny
  • mestá
  • umenie
  • ľudia

A pokiaľ si naozaj neviete rady, nechajte sa inšpirovať záujmom iných. V tom prípade stačí len kliknúť na najpredávanejšie produkty, kde ich nájdete na jednom mieste.

Pre začiatočníkov a pokročilých

Iný obraz kupujte tomu, kto ešte len začína a iný tomu, kto už si život nedokáže bez maľovania ani predstaviť a má s ním bohaté skúsenosti. Vyfiltrujte si preto ľahko náročnosť, ktorá môže byť ľahká, stredná a ťažká. Začínajte tými jednoduchšími.

S rámom aj bez rámu. Pokročilí kreatívni umelci si asi budú vedieť napnúť plátno do rámu sami a stačí im len plátno bez rámu. Začiatočníkom uľahčíte prácu a zvoľte možnosť zarámovania. Kúpte im obraz vrátane rámu a vypnutie plátna. Pri každom obrázku je táto možnosť.

shutterstock_1305150433

Umiestnenie obrazu

Viete, kde vaši blízki bývajú, kam sa im bude obrázok hodiť a kde si ho vystavia? Možno viete o mieste nad krbom alebo sedačkou, kam padne ako uliaty. Podľa toho vyberajte vhodný obraz do spálne, obývacej či detskej izby, alebo napríklad do pracovne.

shutterstock_511367245

100 %