Veľkonočný VÝPREDAJ, získaj obraz ZADARMO v akcii 2+1 !!! Zostáva už iba
31.3.2024 23:59
!

Znamenie Blížencov a ich kreativita – 22. 5. – 21. 6.

Blíženci sú znamení so silnou fantáziou a veľkým životným elánom. Ak vykonávajú kreatívnu činnosť, pomôže im to dať priechod ich vnútornej energie a uvoľniť napätie. Obraz na maľovanie podľa čísel je darčekom, ktorým im zaručene urobíte radosť.

Akí sú ľudia v znamení Blížencov

Podľa astrológie je planétou Blížencov Merkúr, ktorý im dodáva potrebnú odvahu a zmysel pre pragmatizmus. Majú nadhľad, neboja sa urobiť dôležité rozhodnutia a darí sa im v podnikaní i obchode. Živlom Blížencov je vzduch. Sú stále v pohybe, vymýšľajú rôzne aktivity i dobrodružstvá, neznášajú nudu a sú stredobodom pozornosti. Majú premenlivé emócie, veľkú fantáziu, skvelý zmysel pre humor aj sklony k hyperaktivite.

Blíženci a ich farby

Pre vzdušné znamenie Blížencov sú vhodné neutrálne farby a prírodné odtiene svieže a svetlo zelené, čo je farba planéty Merkúr. Vyhovuje im aj béžová, piesková a odtieň ťavie srsti. Mali by sa obklopovať veselými a pozitívnymi odtieňmi žltej, vhodné pre ich rýchlu, priateľskú a komunikatívnu povahu. Ide o farbu radosti, slnka a energie. Vhodné sú aj svetlé odtiene fialovej a lila s bielou či béžovou.

Blíženci a ich kreativita

Ak poznáte Blížencov, viete, že sú veľmi kreatívni, vedia zaujať a každý ich rád počúva. Sú výreční, majú bezbrehú fantáziu a sú abnormálne tvoriví. V srdci sú nenapraviteľnými romantikami. To sa prejavuje v ich činnostiach, či už ide o romantické večere, vychádzky na lodičke, dobrodružné cesty, alebo obrazy na stenu, ktoré si nadšene sami namaľujú. Z objavovania nového a neznámeho sú nadšení.

Mestá a svetové mapy

Blíženci sú romanticky založenej povahy. Vie byť veľmi sentimentálna a nadchne ich motív s romantickou tematikou. Môže to byť Zamilovaný pár, Láska pri splne aj milenci pod Eiffelovou vežou. Poteší ich romanticky ladený obraz obľúbeného mesta, kam by sa radi pozreli, alebo kam sa radi vracajú ako prímorské letovisko, prístav, Londýn, Paríž, pulzujúca New York, Nočné Benátky alebo rovno Mapa sveta.

Pre milovníkov dobrodružstva a umenia

Blíženci sa radi bavia, či už ide o koncert alebo napríklad filmový alebo hudobný festival. Rád cestuje a objavuje nové miesta, chute a vône, či už za hranice alebo len po Čechách. Môžete im darovať obraz s akýmkoľvek motívom. Milovníkov zvierat poteší obraz ich zvieracích miláčikov, jednorožcov alebo farebných zvierat v abstraktnom prevedení. Dajte im niečo, čo ich rozosmeje a urobí im radosť. Blíženci milujú každé prekvapenie.

Pre podporu bezbrehej fantázie

Každý Blíženec má silnú fantáziu a nadchne ho, že bude môcť realizovať svoju kreatívnu stránku. Je odvážny a nebojí sa ísť do niečoho nového ani v prípade, že nemá umelecké vzdelanie. Maľovanie podľa čísel zvládne každý aj bez prípravy a môže dať priechod svojej vášni na objavovanie a poznávanie. Vyberte taký motív, ktorý mu sadne ako uliaty, či už ide o kvety, prírodu, luxusné autá, hory, more či mestá.

100 %